10-05-12

SUPER SLAKKEN aan de RNSYC Oostende

Oostende wordt overspoeld door slakken, huisjesslakken, of eerder wijngaardslakken, van een formaat om van te duizelen, Ik ben er gek van, maar deze kan nooit op mijn bord.

De slakken horen bij de tentoonstelling van Concept Stijl 2012
Tony Decavele, gedelegeerd bestuurder van Lichtpunt, en Koen Vanderbeke, coördinator van Mivalti  organiseerden al meerdere keren het evenement  STIJL, een kunst, design en lifestyle evenement t.v.v. ‘het goede doel’.

Voor STIJL2012 werd het wereldbekende kunstenaarscollectief de Cracing Art Groep bereid gevonden om mee te werken.
STIJL2012 biedt kleine en grote slakken aan. De winst van de verkoop van deze slakken gaat integraal naar Mivalti in Tielt, een verzorgingstehuis voor zwakkere bewoners, allen volwassen personen met een mentale beperking waarmee middelen en materialen aangekocht kunnen worden.

Royal North Sea Yacht Club (RNSYC) van Oostende verleent aan het project zijn  volledige medewerking.
Waar trouwens binnen een tentoonstelling te zien zal zijn met individueel werk van de zes leden van diezelfde Cracking Art Group. Tijdens het evenement zullen de artiesten in Oostende aanwezig zijn om het boek STIJL2012 te signeren.

Meer weten,

Ga naar STIJL 2012 klik hier.

Stijl-2012-super-slakken,8939,..jpg

 

Cracking-Art-Group,8923-roy,.jpg

 

Mivalti-Stijl-2012,-8911,roysfoto,.jpg

 

Cracking-Art-Group-2012,.-8927.jpg

 

RNSYC-Oostende,-8928-.roy,.jpg

 

RNSYC-Stijl-2012,-8929-roy,.jpg

 

super-slak-en-pimpaljoentje,.8934.jpg

Ook een beetje kunstig bezig geweest op deze kunstwerken, en hierboven vonden honderden Pimpaljoentjes een rustplaats op de slakken.

super-slakken,--8921_roy,2.jpg

 

zeedijk-oostende,-8932..jpg

 Ons vrouw haar eerste testrit met de elekt. fiets, hier bij de vrouw van Gerard Powerpoint, omdat hij alles omzet in Powerpoint .-) Dikke druppels kwamen traag uit de hemel vallen...

station-Oostende,8940.jpg

En toen kwam weer de regen...

Gepost door Roy Verge in Slakken van Cracing Art Group | Permalink | Commentaren (8) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!