28-09-12

Manneke Paul en De Wens op VTM

VTM en Paul de Leeuw maakten een wens waar, die ik gesteld had aan het showprogramma Manneke Paul.

Ik had als wens laten weten als aan de VTM dat ik nog eens graag van de grond zou gaan, letterlijk dan, met een helicopter of ballon.
Het werd het eerste , want door mijn problemen met gaan en staan kon het niet in een luchtballon, maar ook een helicopter was voor mij natuurlijk oké.
Toen in totaal onverwacht tijdens de uitzending naar voor werd gereden in mijn rolstoel, was ik zo verrast dat ik totaal de kluts kwijt was, Ik kon geen woord uitbrengen.
Na het bericht in het voorjaar dat ik kanker had, die mij een fameuse opdoffer gaf, en 35 bestralingen in Brugge moest ondergaan, dacht ik even dat het gedaan was hier op deze aardkloot voor mij.
Ik kan je verzekeren dat het hard aankomt, Je zit al jaren te sukkelen in een rolstoel, met dagelijks, ook bij nacht pijn, twee maal longembolie's , mede door het tekort aan beweging, galblaas verwijderd, omver gereden op het zebrapad met bloeduitstortingen en spierscheuren en weeral operatie's, allemaal in de laatste paar jaar... Donkere wolken verborgen de zon, ik had het soms voor gezien gehouden.

Maar dan komt zo'n dag, je krijgt melding, na nog een onderzoek, dat de kanker goed  bestreden is, en eeen straaltje zon verlicht weer je onbenullig leventje.

En iets later gaat een wens die ik al lang koesterde in vervulling, en dan nog in een programma op TV, je voelt je heel even een vip, het garnaaltje, tussen miljoenen garnaaaaaalen en kabeljauw's die heel even in de schijnwerpers staat.
Ik weet, ik zit vol emotie's , en die onderdruk ik zoveel mogelijk, maar daar, op het podium, vocht ik tegen de opborrelende gevoelens, ook omdat je niet als een idioot zou overkomen, wat me niet steeds lukte.

Ik was echt blij, want als je een gebrek hebt, dan val je regelmatig uit de boot, je wil erbij horen, maar in het jachtige leven ben je voor de 'onbevlekten' al snel een en hinderlijk iemand..

Na de vlucht mocht ik vernemen van VTM en Heligroup dat , door de slechte weersomstandigheden en de erg korte vlucht , de vlucht nog eens overgedaan zal worden.
En wat nog veel mooier is, van Knokke, waar de helihaven van de HeliGroup is, langs de kust tot Oostende.
Mijn geboortestad zien vanuit de lucht, dat was een onuitgesproken deeltje van mijn wens, je kijkt een gegeven paard niet in de bek.
En toen ze er zelf over begonnen .....wat kan je in de herfst van je leven nog meer wensen.

En dan nog, voor een fotografie freak, is dit toch super, iets dat mij anders nooit kon overkomen.

Ik maakte nog enkele blinde foto's vanop de knie van Manneke paul zijn show, een show die je zeker eens moet zien op tv, het is ook zo anders dan anders.
Ook even een vlucht , weg van al het politiek geluter tegenwoordig ;-)

IMG_2614A.jpg

 

IMG_2644A.jpg

De ballons die ik in de show toegestopt kreeg, en waarvan ik dacht, wel dat is het geweest voor mij....dat was natuurlijk buiten Paul gerekend.

Paul-de-Leeuw-en-Natalia-.jpg

 

Anastasia en Natalia.

Anastacia-en-Natalia.-jpg.jpg

 

Foto met Anastasia, Natalia en Paul de Leeuw.

manneke-paul-show.jpg

 

Manneke-Paul-Natalia.-.jpg

Paul de Leeuw in topform.

 

Manneke-Paul_Paul-De-Leeuw.jpg

Ik maakte ook een foto van manneke paul , die hij echt leuk vond. 

 

En wij, de mannen die Icarus achterna gaan, mijn beste vriend Helmut, die steeds bereid is mij te helpen.
 Zoals ergens naartoe brengen, hij reed bv drie maal heen en terug naar Vilvoorde. Ook bij PC problemen weet hij die steeds op te lossen, een vriend zoals je niet veel meer tegenkomt.

Helmut-Willems.jpg

IMG_2691A.jpg

 

anja-vtm-paul.final.jpg

Wij werden er super opgevangen en begeleid door mevrouw Anja die zorgde dat de vlucht mooi zou aansluiten..

VTM-scampi's-.-2755A.jpg

 

We kregen er heerlijke scampi's aangeboden..

VTM-_2758A.jpg

 

VTM-2757A-.jpg

 

VTM-2752A-.jpg

De VTM wandelstraat, met op het eind het restaurant.

En dan, het spannend ogenblik...

 

Heligroup, Knokke, VTM, Manneke Paul,

En daar was ie dan de donkerblauwe vogel van de Heligroup

Heligroup-Knokke-2787A-VTM.jpg

De stevige en toffe piloten van de Heligroup..

piloot-Heligroup-2783A.jpg

 

Heligroup-vtm.manneke-paul-show.jpg

 

Heligroup-VTM.2778A-.jpg

Daar gaan we dan, ik en den Helmut in ons nopjes, Miguel Wiels vloog ook mee, maar dan aan de buitenkant, en de cameraman van ' Voor de show'  in goede doen, met Delphine als gastvrouw.....

manneke-paul-VTM-2774A.jpg

 

Lift off..

vtm-heli.-2761A_1.jpg

 

VTM-helicopter-2759A_1-.jpg

Hemels zicht en ervaring..

VTM-helivlucht.-2767A-.jpg

De VTM studio's vanuit de lucht, veel verder kwamen we niet...

 

VTM-heliflight-Manneke-Paul-.jpg

roysfoto.-3.jpg

 

roysfoto-4.jpg

 

Waarschijnlijk door de storm die er heerste, achteraf hoorde ik zelfs 100km per uur zeggen, duurde de vlucht maar enkele minuten, en landen we terug waar we vandaan kwamen...Wat jammer.
 Geweldige hobbels wordt je wel gewaar in de heli door de sterke wind, maar ik had geen erg in, we hadden een ervaren piloot die wist wat ie deed.

Heligroup-.2771A-.jpg

Best tof met het grote ruit oppervlak, je voelt je vrij in de lucht, net als een vogel..zoals deze meeuw, maar die kan ook bij stormweer het luchtruim in.

IMG_9781A.jpg

 

vtm.2773A-kopie.jpg

Bedankt voor deze wensvervullig aan de TV studio VTM, de piloten van Heligroup, de goede zorgen van Mv Anja en Maarten en alle medewerkers, het was super..

Geen loze beloften, Je beleeft het hier !

Wel is er ten stelligste beloofd door de medewerkers van Manneke paul dat de vlucht opnieuw overgedaan wordt in het voorjaar van 2013.
Wij houden jullie op de hoogte beste lezers, en fans van manneke paul en uiteraard VTM

_____________________________________________
_____________________________

Update

Ik krijg nog steeds foto's die mensen van de manneke Paul show maakte, vanaf hun TV toestel toegestuurd, zoals hier van Magda.. Bedankt hoor.

roy1.JPG

roy.JPGDSCN5719.JPG

DSCN5718.JPG 

 

 

 Gepost door Roy Verge in Belevenissen, Verhalen.. | Permalink | Commentaren (14) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!

26-09-12

Manneke Paul, Hoedje af

Het is zelden dat ik geen hoed op mijn kruin heb.
Enkele jaren terug had ik mijn hoed thuis vergeten, ik was al een 50 tal meter verder,en voelde dat ik iets miste maar het was zomer, en snikheet, dus dacht ik , het kan wel zonder.

Ik wou foto's nemen op een evenement van Woosha op de zeedijk, dus een goed plaatsje gezocht, ik moet meteen zorgen dat er dan niemand voor mij kan plaatsnemen, daar ik in mijn mobielscooter dan enkel nog benen en ruggen zie, want telkens staan ze wel te drummen om op de eerste rij te staan.
Meestal de laatkomers, en dan zijn dit ook veelal van die typetjes waar je beter niet uw mening tegen kenbaar maakt.

Dus ik de telelens op, en schieten maar, na een paar uur voelde ik het toch prikkelen op mijn nek en kop.
Ik was dus fameus verbrand door de zon, zelfs door mijn haardos was mijn kop waarschijnlijk zo rood als een socialistische politieker met sproeten en ros haar.
Ik herinner mij een meisje, in een vorig leven, die had een mooi gezichtje die vol met zomersproetjes stond, daar kon het tattoo sterrenmeisje in de verste verte nog niet aan tippen, en een kopje explosief rossig haar, die zelfs zag blinken bij volle nacht.
Het lieve wicht was wel geen socialist, maar het arme kind verbrandde telkens weer hoogrood in de zon, zoals een Lagoustine op kookpunt.
Sedert dan heb ik altijd een hoed op, zelf bij regenweer is het een goede bescherming, en blijft ook mijn gezicht en haar droog.
Waar ik dan wel voor moet opletten is dat ik mijn hoed niet afzet, want gegarandeert vergeet ik het ding.
Ook wind is een spelbreker, laatst nog bij de VTM studio's, in geen tijd was er een storm opgestoken, en toen wij buiten kwamen vloog de hoed de lucht in, en vloog snel verder langs de gevelwand.

Gelukkig was er een man die ons tegemoetkwam, en die kon mijn hoofddeksel beetpakken in de vlucht, net zoals een basketter die een bal uit de lucht plukt.
Helmut ging hem toen halen, en bedankte deze behulpvaardige persoon, en langs deze weg dank ik de man ook nog even.

Kon nog net een beeldje schieten, met een mooie reflectie in de VTM ramen, net onder 'Je beleeft het hier', een zin uit het openingslied van Manneke Paul show..


Morgen donderdag kom ik trouwens in zijn programma als gast over de vloer, met een leuke onverwachte verrassing die hij voor mij in petto had....kan je wel zeggen dat ik mij verschrikkelijk geamuseerd heb met Manneke Paul en zijn schitterende show. Hij neemt het ook op voor mensen met een beperking, hoedje af..

VTM-manneke-Paul-2012.jpg

Nog enkele foto's van de uitzending van Maandag 24 september bij manneke Paul.
Willy sommers was de centrale gast , maar ook Milk Inc.  was er uitgenodigd.

Lolbroek Manneke deed ze zeem, voor de beschaafden, honing snoepen dat het langs hun oren uitkwam, en zag ook dat ook Paul een zoetemuiletje is, hilarisch weer uiteraard.
Hij had het ook over de sterke achteruitgang van de bijen, waar enkel imkers dan uitleg over gaven, die hun kolonie's zien uitdunnen als sneeuw voor de zon. Zelfs Redgy kon vertellen dat bij hem thuis op de bovenverdieping plots de vloer vol lag met dode bijen, en de daaropvolgende dag weer, niet meer normaal dus.
En zo steek je ook nog een wat op bij Manneke Paul.

IMG_2618A.jpg

Onze vriend en chauffeur Helmut, hier met mijn echtgenote. Bedankt makker voor de ritten, zonder jou zat ik thuis in mijn zetel ,en miste ik deze leuke ervaring.

IMG_2624A_1.jpg

En deze flink uit de kluiten gewassen kerel, zij het in de breedte, Moi...samen met mijn steunende ,zorgzame en goedgemutste vrouwtje.

IMG_2626A.jpg

Miguel Wiels, de virtuoos, en niet enkel een krak aan de piano.. daarbij ook nog een vriendelijke gast .

IMG_2628A.jpg

De Willy Sommers, met paul de leeuw, die het had over zijn vriend-in, of niet.

 

Willy-Sommers-en-Paul-de-Leeuw-.jpg

 

Willy Sommers bracht zijn nieuwste song, samen met het manneke, Dromen van verre stranden. 

IMG_2635A.jpg

En ook al een grote meneer, Regi Pinxten samen met zijn zangeres van Milk inc.

Milk-inc..jpg

IMG_2637A.jpg

Regi is net als Linda Mertens, aan hun gezicht te zien, op hun hoede voor mannetje Paul denk ik..

Milk-ink-bij-manneke-Paul.jpg

 

 

En dat is ook nodig met manneke Paul in de buurt, gewapend met enkele potten honing ....

 

manneke-Paul.2686A.jpg

Niet zo'n goed beeld, maar is dan ook blind genomen. Sta wel te kijken van de live stemkwaliteit van Paul de leeuw, daar kunnen er veel van leren.

 

________________________________________________________
_______________________________________

 

Gepost door Roy Verge in Belevenissen | Permalink | Commentaren (6) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!

18-09-12

Koen Wauter en Paul De Leeuw

 

Ik maakte een bewerking op een van de foto's die ik maakte in vilvoorde VTM studio's van 't manneke Paul en koen Wauters.
Nu dat ik nogal last heb van mijn voeten en benen, veeg ik er mijn voeten aan, en hou ik mij bezig met fotobewerkingen.

Ik had graag, samen met Paul eens van de grond gegaan, bedoel letterlijk, in een warmeluchtballon, al was het maar om te zien of het ding ook twee der voluminieuste mensen van de benelux de lucht in zou krijgen ;-)
Koen mag natuurlijk in zijn rijbroekje ook mee, als ballast.

Paul-de-Leeuw-en-koen-Wauters-manneke.-.jpg

of de foto

Koen-wauters-en-paul-de-Leeuw.jpg


---------------------------------------------------------------------------------

 

 

Gepost door Roy Verge in Belevenissen | Permalink | Commentaren (2) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!

14-09-12

Manneke Paul op VTM

Een nieuwe serie met Manneke paul, Paul De Leeuw aan het roer, op de VTM.

Wij waren er ook, in de opnamestudio, en zoals je al kon lezen, een prachtige leuke avond doorgebracht, met zowel Paul en Koen wauters als gast.  De eerste uitzendig is er op 17 september.

En zo kennen wel hem allen, de olijke Paul.

Paul-De-Leeuw-5197.jpg

Gepost door Roy Verge in Belevenissen | Permalink | Commentaren (5) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!

Paul De Leeuw als manneke Paul

Manneke Paul

Paul De Leeuw, nu manneke Paul, de bekende hollander van de Nederlandse tv is in het land.
Vanaf 17 september is Paul de Leeuw te zien bij VTM met een eigen programma.
Als Manneke Paul laat hij speciale wensen en ideeën in vervulling gaan, een soort goedhartige moderne tovernaar, maar hij ontvangt ook bekende Vlamingen, Met onder andere in de eerste aflevering Koen Wauters. De opnames worden ingeblikt te Vilvoorde in de VTM studio's waar ik, door toedoen van mijn zoon en nog een goede vriend , samen met mijne madame kon naartoe trekken. Merci mannen om aan mij/ons te denken.

Het was al jaren geleden dat wij samen ergens naartoe konden, mede door die stomme kar waar ik aan verbonden ben , en dit was de ideale gelegenheid om den Paul, de gekke bekkentrekker die op een 120 tal kilometer van mijn stulpje te zien zou zijn in zijn eigen programma op zijn vooroudelijke Vlaamse bodem.

Ik ken hem al van zijn shows op de Nederlandse tv, zoals de gerespecteerde Vara, en hou wel van zijn stijl, met zijn onmiskenbaar  Paulsausje die hij toevoegt, soms hard maar hij weet het mooi af te zwakken, en altijd als grap bedoeld.
Mijn vorige buur kon niet met den Paul lachen, eigenlijk met niets of niemand, je kent het wel, een schoolmeestertype, wat ie toevallig ook was, die nog niet zou kunnen lachen als zijn madame ondergepoept zou worden door een supergrote Indische olifant, wekenlang geplaagd door obstipatie.
Ik wel, de tranen zouden langs mijn wangen rollen als ik bedenk dat enkel nog haar egelhaar te zien zou zijn, priemend door tonnen poep.

Sorry, Nu, verder over het Manneke Paul 
Hopelijk spreekt ie een ietsje bijgeschaafde taal, want dat snel ratelend oerhollands, daar heb ik soms wel moeite mee.

Piezen datten ook nie zo mee kunn, gelik me die oude vlaamsche woorden, gelik,  'k gon e teuge drinken, want kzien scheel van de dust, en nieverst gin piente te zien, je zoed agowwe ommevoln en ne tumelette maken. ke zien wetter da us vintje Pol ook met ze mond vul tanden zoe stoan.

Den Helmut, onze kameraad,  is daar ook al jaren fan van, en nu dat het bolle manneke redelijk dicht bij huis komt, wilde hij hem wel eens live aan het werk zien.
Steven zorgde voor de kaartjes, want je komt er zomaar niet in bij de VTM, ook niet bij het manneke, en daardoor voel je je meteen een beetje VIP , ik , een verry important person, om je een kriek te lachen.
Eigenlijk konden ze geen betere naam bedenken voor het programma, Manneke paul, als je hem ziet in t'echt, met zijn guitige mollige kop dan denk je meteen, ja, t'is da manneke waar het om draait.

Koen Wauters is dus zijn eerste gast in het nieuwe programma, waar ze samen een song brengen, want 't manneke is buiten cabaretier en presentator ook een fameuse zanger moest je het nog niet weten, en hier in Oostende zeggen ze dan, 'Jet uer de mulle voorn'.
Ik zat op de eerste rij in mijn rolstoel, samen met nog een gast die voor altijd op zijn gat in een wielerige mag zitten, een beetje zoals mannen van koninklijke bloede, die mogen dat ook, altijd op hun gat zitten bedoel ik, maar bij hun brengt dat veel meer op en ze hebben er geen last van.

Nu, wij de auto in, wat ook alweer een tijd geleden is, een grote blinkende monovolume, een fluitje van een cent voor die mannen, die hebben ook nog een zwembad en ponny... ik  wijk af..

Dus in geen tijd de snelweg richting Brussel genomen, waar ik het een en t' ander zag die er, in de tijd dat ik nog de pedalen in mijn karretje vond, niet waren.

Zoals dat groot speciaal wit KBC gebouw, net geen wolkenkrabber, maar 'ze' zullen wel gekrabt hebben in de spaarders hun portefuille , de KBC bank, raar maar die naam doet me steeds aan Komitet gosoedarstvennoj bezopasnosti  oftewel KGB, die Russiche geheime dienst denken, die velen daar in de zak gezet hebben, net zoals de KBC en soortgenoten dus.
Wat mij ook opviel, dat er nu meer, en grotere auto's rondrijden dan pakweg 20 jaar geleden, toen het nog geen crisis was, en de 'nafte' nog gul werd gebruikt om de verfborstels proper te krijgen inplaats van White spirit.

In ons deel van de snelweg, richting Brussel dus, reden we in file, maar we reden, en zelfs gematigd vlotjes.
 De overzijde, want je hebt er ook een baan aan de ander kant, maar dan in de tegenover gestelde richting, voor diegenen die nog nooit de autostrada hebben genomen, wel, daar stonden ze stil, allemaal bijna treurige gezichten te zien, terwijl aan onze kant het leek alsof ze allemaal al bezig waren naar het manneke te luisteren, kleurt je smoelwerk, zouden ze zeggen.

Na zowat een uur dertig kwamen we aan de 'Kleurt je dag' plein, beetje te vergelijken met het sint pietersplein van die sinterklaas, maar dan groter.
Meteen viel een grote bal mij op die snel lang de gevel van de VTM studio's gleed, maar bij nader toezien toch het manneke bleek te te zijn, stom van mij, vind ik nu zelf ook.

Die locatie en het bouwwerk van de VTM is op zich wel indrukwekkend, met een resem aan opname zalen, ik stond om zo te zeggen met mijn mond open, wat nog meer een idioot gezicht moet hebben gegeven dan anders.
Het duurde wel even voor wij konden plaatsnemen in studio 3, maar we werden er geweldig opgevangen, niet letterlijk natuurlijk, want die donkergekleurde blonde dame zou er niet goed van geweest zijn, nee, ik verteld lekker mijn gewicht niet, ter info, t' manneke weegt 110 kilo, droog, heeft ie zelf gezegd,.. en toch zou de schaal in mijn voordeel zakken, beiden aan elk een kant.
Breek mijn mond niet open, meer zeg ik niet.
Wat maar aantoont dat 't manneken nog veel boterhammetjes met vlaamse pastekop mag eten tijdens zijn verblijf op bourgondische vlaamse grond.

'Ze' komen dan zeggen dat je nog kan gaan plassen voor je de '3' binnen mag, want nadien is het over en uit, dan brengen ze pampers als het echt moet.
Was dat een gedrum naar de toiletten, zelf diegene die met kracht enkel een paar druppeltjes konden uitpersen gingen dan toch met een gerust hart naar binnen in de lugubere catacomben van de VTM.
Ik kon nog rustig mijn Duvel achterover slaan, bij het nuttigen van een soort Hollandse  Mora broodjeskroket, ken het niet maar 't was wel lekker, en , gratis.. djuu, begin al net als 't manneke.

Nu, ik nam er ook een paar beeldjes...

 

VTM, VILVOORDE, Manneke Paul, Paul De Leeuw,

Paul de Leeuw, ook in de wandelgangen sympatiek...

De Vedette, manneke Paul genaamd, ook als Paul De Leeuw gekend, denk dat zijn voorouders van Vlaanderen zijn met zo'n naam. Deze grappige leeuw is al geliefd sinds mensenheugenis in het Vlaamse televisieland.

IMG_2278A.jpg

Maar ik begin bij het begin, in de 'wagen' van onze vriend met zijn zwembad enzoverder..

IMG_2285A.jpg

De nieuwe meteo toren in jabbeke, waar ze nu de regendruppels zullen kunnen tellen op uw flink  gesubsidieerde zonnepanelen Meteen zal je nu weten dat ze geen voordeel zullen genereren als die toren donderwolken ziet.

IMG_2288A.jpg

De KBC toren, speciale architectuur, nooit gezien, je kan je voorstellen hoelang het al geleden is dat ik buiten het polderdorpje Oostende kom.

IMG_2292A.jpg

Een kunstwerk langs de snelweg,vanuit de auto, door een gekleurde zijruit, wippend op en neer in de comfortable zetels,niet echt ideaal voor een kiekje, net zoals trouwens in de studio, ook niet ideaal om ne foto te maken. 
Mijn inziens geen al te goede plaats, maar er passeren wel miljoenen mensen moeten ze gedacht hebben.

IMG_2297A.jpg

Ze probeerden mij wijs te maken dat dit in de verte een moskee is, maar ik weet wel beter.

IMG_2303A.jpg

Aanschuiven, allemaal voor Manneke Paul ??...

IMG_2305A.jpg

En voila, den VTM.

IMG_2307A.jpg

Ben nog nooit in een TV station geweest, laat staan in een studio, of toch, vroeger, in een vakantiestudio.. 

IMG_2308A.jpg

Het Kleurt je dag plein, Zeker even bekend als het Sint Pietersplein (van die man als sinterklaas verkleed)

IMG_2311A.jpg

IMG_2314A.jpg

De naarstige dame achter de duvel disk.

 

VTM, manneke Paul, Helmut,

 

En mijne kameraad, nu nog met zijn normale gezichtstrekken.

IMG_2318A.jpg

mannekesbroodje, waar ik het al over had.

IMG_2320A.jpg

En de beroemde blik van onze plaatselijke vedette, door het gebrek aan een frisse wereldvermaarde Duvel, daar kan het manneke nog een punt aan zuigen, allé, niet letterlijk hé..

IMG_2324A.jpg

'T manneke is geliefd, dat zie je zo..bomvolle wachtzaal, nog ergen dan bij mijn tandarts, maar die vertelt geen grappen, de zurkel.

IMG_2330A.jpg

Tja...

IMG_2329110912.jpg

Dan is het eindelijk zover, alle ...in de broek, en naar binnen.

IMG_2331110912.jpg

Het knappe decor valt meteen op, supergrote lampekappen en lampadaires. Dacht er ene mee te pikken, maar zou niet in de nogthans ruime wagen kunnen van onze kameraad, of ze zouden mij moeten achterlaten. 'k zal maar zwijgen, wil ze niet op rare gedachten brengen.... 

IMG_2332110912.jpg

De stoel van manneke paul, ziet er stevig genoeg uit me dunkt.

 

IMG_2333110912.jpg

 Allemaal fans , manneke paul ligt goed in de markt..

 

IMG_2336110912.jpg

De mannen van het orkest zijn er klaar voor, tiens, sympatieke Miguel Wiels..De man die net zo gemakkelijk muziek uit zijn mouw schud als Paul grappen tapt

IMG_2339110912.jpg

 Koen-wauters-en-paul-de-Leeuw.jpg

 

En de gast , Koen Wauters, terwijl het stilaan in de studio zwart ziet van het volk . (ps.is niet een of andere bijeenkomst van alqaida .)
Koen Wauters in duet met Manneke Paul.

 

IMG_2355110912.jpg

 

IMG_2347110912.jpg

't zijn ook altijd dezelfde die in beeld komen, gelukkig is't ne sympa.

 

IMG_2350110912.jpg

 

IMG_2352110912.jpg

De items volgen elkaar vlot op, zelfs gevleugelde vrienden zijn van de partij (niet die van de partijen in oktober)

IMG_2348110912.jpg

Hier een gelukkig dametje, Inge..

Ik verklap enkel dat het programma speciale wensen van gewone mensen laat in vervulling gaan..wel, ik wil graag ooit eens mee in een luchtballon samen met den paul, 't zou een stevig ding moeten zijn, als ik ons beiden naast elkaar zie  ;-), en niet deze van onze vriend Eddy wally.

IMG_2363110912.jpg

Gers Pardoel in volle actie, hij heeft zelfs een kattebelletje op zijn arm, kwestie van de tekst niet te vergeten... 

 

IMG_2369110912.jpg

Manneke Paul liep er ook een mattetaart, en een lap van een zwaard op door de ridders van Geraardsbergen. Geslagen in de orde de blowers, sorry, plassers.

IMG_2376110912.jpg

 

 

IMG_2380110912.jpg

De ingewanden van VTM..

IMG_2381110912.jpg

Met zijn vele sets..

IMG_2385110912.jpg

Na afloop de grote Duvel uitreiking ten huize VTM, niet te verwarren met uitdrijving.

Ik kreeg nog enkele vogels in de gaten, verdorie had liever iets meer lenzen en belichting meegehad..

IMG_2388110912.jpg

Een uil, raar, doet mij aan mijn schoonmoeder denken..

 

IMG_2390110912.jpg

 

IMG_2394110912.jpg

 

IMG_2401110912.jpg

Zo, om het op zijn hollands te zeggen, den uil is in de olie.
Moet de VTM bedanken, en uiteraard manneke paul, en alle medewerkers  voor onze gezellige en humorvolle avond, ik zat alvast met betraande ogen van het lachen,  en wens hun een succesvolle reeks uitzendingen. Dit zou wel eens een schot in de roos kunnen zijn.
Hoop met dit kleine intermezzo jullie warm gemaakt te hebben om de uitzending te bekijken, ik lichtte enkel een klein tipje van de sluier van de veelheid die jullie te wachten staat. Doen dus.
De eerste uitzending komt eraan op maandag 17 september, gevolgd door de 2de op 20 september. en zo verder.. Niet te missen !

----------------------------------------------------------

 

 

Gepost door Roy Verge in Belevenissen, Verhalen.. | Permalink | Commentaren (7) |  Print |  Facebook | | | | Pin it!